Vaihteeksi tein tuoreista kasviksista ruokaa, viime aikoina olen turvautunutkin aika usein pakastetuotteisiin kiireen keskellä. Katkaravuista ja kasviksista irtoaa jonkun verran nestettä, joka käy kastikkeesta, itse en siis pidä liiasta liemestä lautasella =D Lisäksi riisi+ohraa. Halusin kokeilla uutta maustemyllyäni (Santa Marian Seafood & Fish) ja ripsautin siitä muutaman kierroksen joukkoon, mutta toimii ilman sitäkin.

425702.jpg

Hapanimelä katkarapu-kasvis -pata

2 pientä paprikaa, punainen ja keltainen
1 porkkana
1 sipuli
½ pienestä kesäkurpitsasta
180 g pakastekatkarapuja
tilkka ruokaöljyä
2 rkl mangochutneytä
Santa Marian Seafood & Fish maustetta
(suolaa)

Suikaloi paprikat ja sipuli, kuutioi porkkana ja kesäkurpitsa. Kuumenna tilkka ruokaöljyä paistinpannulla ja kaada kasvikset sinne, paistele muutaman minuutin ajan käännellen lastalla, lisää mangochutney (ja muutaman kierros maustemyllystä) ja jäiset katkaravut ja kuumenna, että katkaravut sulavat, mutta älä keitä turhan pitkään, etteivät katkaravut sitkisty. Lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa esim. riisin kanssa.