lauantai, 3. maaliskuu 2007
Hapanimelä katkarapu-kasvis -pata
Hapanimelä katkarapu-kasvis -pata
2 pientä paprikaa, punainen ja keltainen
1 porkkana
1 sipuli
½ pienestä kesäkurpitsasta
180 g pakastekatkarapuja
tilkka ruokaöljyä
2 rkl mangochutneytä
Santa Marian Seafood & Fish maustetta
(suolaa)
Suikaloi paprikat ja sipuli, kuutioi porkkana ja kesäkurpitsa. Kuumenna tilkka ruokaöljyä paistinpannulla ja kaada kasvikset sinne, paistele muutaman minuutin ajan käännellen lastalla, lisää mangochutney (ja muutaman kierros maustemyllystä) ja jäiset katkaravut ja kuumenna, että katkaravut sulavat, mutta älä keitä turhan pitkään, etteivät katkaravut sitkisty. Lisää tarvittaessa suolaa. Tarjoa esim. riisin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.