keskiviikko, 7. maaliskuu 2007
Juustoista makaronia ja Tulikeppi-pannu
Juustoista makaronia
3 dl raakaa tummaa sarvimakaronia
1 prk Valion maustettu ruokakerma 3 juustoa
1 valkosipulinkynsi
250 g kukkakaalia (pakaste)
mustapippuria
(suolaa)
Keitä makaroni kypsäksi, valuta. Kypsennä kukkakaali esim. mikroaaltouunissa, lisää se kypsän pastan joukkoon, lisää ruokakerma ja purista valkosipulinkynsi joukkoon. Ripsauta mustaapippuria ja tarvittaessa suolaa. Kuumenna koko ajan sekoittaen, ettei pala pohjaan.
Tulikeppipannu
1 pkt Tapolan Tulikeppi-makkaroita (280 g)
1 kesäkurpitsa
1 sipuli
tilkka ruokaöljyä
Viipaloi makkarat, kuutioi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli. Kuumenna paistinpannulla tilkka ruokaöljyä ja ruskista makkaranpaloja ja sipulisilppua hetkisen, lisää kesäkurpitsakuutiot ja kuumenna.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.