Nopeaa arkiruokaa ja jälleen kerran salaatti samassa "paketissa". Tulikepit ovat sen verran "tulisia", ettei niiden ja kesäkurpitsan + sipulin joukkoon tarvitse oikeastaan mitään mausteita. Makaronin joukkoon voisi lisätä vielä vaikka parmesan-raastetta, jos sattuu olemaan.

433949.jpg

Juustoista makaronia

3 dl raakaa tummaa sarvimakaronia
1 prk Valion maustettu ruokakerma 3 juustoa
1 valkosipulinkynsi
250 g kukkakaalia (pakaste)
mustapippuria
(suolaa)

Keitä makaroni kypsäksi, valuta. Kypsennä kukkakaali esim. mikroaaltouunissa, lisää se kypsän pastan joukkoon, lisää ruokakerma ja purista valkosipulinkynsi joukkoon. Ripsauta mustaapippuria ja tarvittaessa suolaa. Kuumenna koko ajan sekoittaen, ettei pala pohjaan.

Tulikeppipannu

1 pkt Tapolan Tulikeppi-makkaroita (280 g)
1 kesäkurpitsa
1 sipuli
tilkka ruokaöljyä

Viipaloi makkarat, kuutioi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli. Kuumenna paistinpannulla tilkka ruokaöljyä ja ruskista makkaranpaloja ja sipulisilppua hetkisen, lisää kesäkurpitsakuutiot ja kuumenna.