torstai, 29. maaliskuu 2007
Kesäkurpitsa-broileri -keitto
Kesäkurpitsa-broileri -keitto
400 g marinoituja broilerinsuikaleita
tilkka ruokaöljyä
2 sipulia
1 litra vettä
6 pientä perunaa
1 kesäkurpitsa (noin 400 g)
2 suolakurkkua
1 kanaliemikuutio
n. 10 kpl maustepippureita
2 laakerinlehteä
1 pieni purkki tomaattipyrettä
(suolaa)
Pilko kesäkurpitsa ja kuoritut perunat reilun sokeripalan kokoisiksi paloiksi, suolakurkku hieman pienemmiksi kuutioiksi. Hienonna sipuli. Lisää kiehuvaan veteen liemikuutio, maustepippurit ja laakerinlehdet sekä perunapalat. Sillä välin kun perunapalat kypsyvät, ruskista broilerinsuikaleet tilkassa öljyä pannulla, lisää sipulisilppu, kääntele hetkisen. Kaada irronnut marinointiliemi/rasva pois ja kaada suikaleet kattilaan, lisää tomaattipyre. Kun perunat ovat juuri ja juuri kypsiä, lisää kesäkurpitsa- ja suolakurkkupalat, kuumenna ja tarkista maku. Älä keitä enää kovin kauaa, ettei kesäkurpitsa "liukene" kokonaan liemeen. :) Lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele päälle runsaasti persiljaa tai hienonnettua kevätsipulia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.