lauantai, 24. maaliskuu 2007
Valmistele laatikko uuniin laittoa varten valmiiksi, laita ulkoiluvaatteet päälle, vuoka uuniin, sitten tunniksi ulos reippailemaan aurinkoiseen kevätsäähän ja kotiin tullessa ruoka on valmista =) Lisäksi salaattia, tuoreita herkkusieniä ja kapriksia. Laatikkoon en laittanut mitään mausteita, kun lohisuikaleet olivat maustettuja, jos haluaa niin ripsauksen suolaa voi laittaa omalle lautaselleen, mutta minusta ei kaivannut yhtään mitään lisää.
Pippurinen lohilaatikko500 g peruna-sipulisekoitusta
300 g marinoituja kirjolohisuikaleita (pippurilla maustettuja)
2½ dl ruokakermaa (7 %)
Voitele uunivuoka, levitä puolet perunasuikaleista vuoan pohjalle, sitten kirjolohisuikaleet ja loput perunasuikaleet, kaada päälle purkki ruokakermaa. Paista +200 asteessa tunnin verran.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.