Hieman pilkkomista, mutta muuten kastike valmistuu nopeasti. Kesäkurpitsan voi toki jättää poiskin tai korvata jollain muulla vihanneksella, jos alkaa kyllästyttää =D

461762.jpg

Sipulinen broilerikastike

400 g marinoituja broilerinsuikaleita
tilkka ruokaöljyä
2-3 isoa sipulia
n. 2 dl appelsiinituoremehua
½ isosta kesäkurpitsasta
1 tl suolaa
Santa Marian Lime Pepper -maustetta
kevätsipulinvarsia

Pilko sipulit ja kesäkurpitsa. Ruskista broilerinsuikaleet pannulla, lisää sipulisilppu ja paista käännellen, että sipuli pehmenee. Lisää appelsiinituoremehu ja mausteita, anna hautua kannen alla, kunnes broileri on kypsää (muutaman minuutin ajan). Lisää kesäkurpitsapalaset, kuumenna ja tarkista maku, ripottele pinnalle hienonnettua kevätsipulia. Lisäksi keitettyä tummaa riisiä.