perjantai, 23. maaliskuu 2007
Sipulinen pinaattikastike
Sipulinen pinaattikastike
1 rkl voita
1 pussi pakastepinaattia (150 g)
2½ rkl vehnäjauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
1½ dl vettä
1 sipuli pilkottuna
3/4 tl suolaa
mustapippuria myllystä
Sekoita pinaatti kattilassa sulatettuun voihin. Lisää jauhot, sekoita. Lisää ruokakerma ja vesi sekä sipulisilppu ja kuumenna kastike koko ajan sekoittaen. Anna kiehua pari minuuttia, mausta.
Haudutettua pakasteseitä
400 g pakasteseitä paloiteltuna suupaloiksi (sulata pakkauksen ohjeen mukaan)
vettä
suolaa
Kaada isolle paistinpannun pohjalle vettä, noin ½ cm syvyydeltä. Kuumenna vesi ja laita kalapalat veteen, anna hautua kypsäksi, muutaman minuutin ajan. Nosta vedestä ja mausta suolalla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.