Melkein samanlaiset ainekset kuin tässä padassa, mutta suikaloitujen vihannesten sijasta herneitä ja kuutioituja porkkanoita ja lisäkkeenä ohra-riisiä ja Apetitin Amerikan sekoitusta. Olen ihastunut tuohon Crème Bonjour Cuisinen valkosipuli + yrtit -makuun, että sitä hurahti taas purkki joukkoon =)

487393.jpg

Jauheliha-porkkana-herne -pata

400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
4 keskikokoista porkkanaa
200 g pakasteherneitä
1 prk Crème Bonjour Cuisine, makuna valkosipuli + yrtit
½ dl mietoja jalapenoviipaleita suolaliemessä
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria
(suolaa)
kevätsipulinvarsia

Kuutioi porkkana ihan pieniksi kuutioiksi, hienonna jalapenoviipaleet. Ruskista jauheliha isolla paistinpannulla. Lisää porkkanakuutiot ja jäiset pakasteherneet, kääntele hetkisen. Lisää sitten Crème Bonjour, murskattu valkosipulinkynsi ja mustapippuria myllystä, sekoita ja anna hautua kannen alla muutaman minuutin ajan. Lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele hienonnettua kevätsipulia päälle ja tarjoa keitetyn riisi-ohran kanssa.