sunnuntai, 1. huhtikuu 2007
Jauheliha-porkkana-herne -pata
Jauheliha-porkkana-herne -pata
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
4 keskikokoista porkkanaa
200 g pakasteherneitä
1 prk Crème Bonjour Cuisine, makuna valkosipuli + yrtit
½ dl mietoja jalapenoviipaleita suolaliemessä
1 valkosipulinkynsi
mustapippuria
(suolaa)
kevätsipulinvarsia
Kuutioi porkkana ihan pieniksi kuutioiksi, hienonna jalapenoviipaleet. Ruskista jauheliha isolla paistinpannulla. Lisää porkkanakuutiot ja jäiset pakasteherneet, kääntele hetkisen. Lisää sitten Crème Bonjour, murskattu valkosipulinkynsi ja mustapippuria myllystä, sekoita ja anna hautua kannen alla muutaman minuutin ajan. Lisää tarvittaessa suolaa. Ripottele hienonnettua kevätsipulia päälle ja tarjoa keitetyn riisi-ohran kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.