torstai, 26. huhtikuu 2007
Tomaattinen teeleipä
Tomaattinen teeleipä
2 dl grahamjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl sokeria
½ tl suolaa
2 dl hienoksi soseutettua tomaattimurskaa (chilillä maustettua)
50 g sulatettua margariinia
Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää tomaattisose ja sulatettu, jäähdytetty rasva tai käytä pullomargariinia. Sekoita nopeasti esim. isolla lusikalla tasaiseksi, älä vaivaa. Muotoile taikinasta pellille leivinpaperin päälle 2 matalaa leipää. Leikkaa leivät neljään lohkoon veitsellä tai taikinapyörällä. Pistele haarukalla muutamia reikiä. Paista +225 asteessa 15 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.