tiistai, 15. toukokuu 2007
Jauheliha-kasvis -risotto
Jauheliha-kasvis -risotto
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
1 iso sipuli silputtuna
3 dl risottoriisiä
n. 6 dl kuumaa vettä
n. 250 g kesäkurpitsaa kuutioina
1 lihaliemikuutio
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (420 g)
200 g pakastemaissia
Worcestershire-kastiketta
suolaa
pippuria
(2 rkl sitruunanmehua)
Ruskista jauheliha isolla paistinpannulla, lisää riisi ja silputtu sipuli, paista hetkisen koko ajan sekoitellen, että riisi ja sipuli kuullottuu. Lisää noin puolet vedestä ja liemikuutio, anna hautua kannen alla noin 10 minuuttia. Sekoita välillä ja lisää vettä pikku hiljaa lisää. Lisää sitten pavut kastikkeineen ja pakastemaissi, hieman vettä ja keitä hiljaisella lämmöllä, kunnes riisi on kypsää. Lisää pippuria ja sitruunanmehua (voi jättää poiskin) sekä kesäkurpitsakuutiot, tarvittaessa suolaa, kuumenna, mutta älä keitä enää, ettei kesäkurpitsa mene muusiksi.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.