No nyt minä olen oppinut ostamaan paseerattua tomaattia =) Piti heti kokeilla keiton tekoa, keiton kanssa sopii esim. fetakuutiot tai raejuusto. Lisäksi tuoretta leipää (ohje on täällä), tällä kertaa käytin jauhoina ruislesettä, kaurahiutaleita, spelttiä ja loput hiivaleipäjauhoja.

607932.jpg

Juustoinen tomaatti-paprika -keitto  2 annosta

500 g paseerattua tomaattia
1 dl vettä
1/4 pakettia Koskenlaskija voimakas -sulatejuustoa
1 punainen paprika kuutioina
1 rkl Touch of Taste riistafondia
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl hunajaa tai sokeria

Kaada tomaattisose kattilaan, huuhdo purkki tilkalla vettä (noin 1 dl) ja kaada sekin kattilaan, lisää mausteet ja juusto, anna kiehua hiljakseen, kunnes juusto on sulanut. Lisää sitten paprikakuutiot, kuumenna ja tarkista maku. Lisäksi tuoretta leipää ja keiton pinnalle fetakuutioita tai raejuustoa.