torstai, 17. toukokuu 2007
Juustosarvet
Juustosarvet 32 kpl
7½ dl vehnäjauhoja
200 g margariinia
2½ dl maitoa
30 g hiivaa
1 tl suolaa
1 tl sokeria
Täytteeksi homejuustoa
Päälle unikonsiemeniä
Voiteluun kananmunaa
Sekoita jauhot ja margariini murumaiseksi seokseksi sormin tai monitoimikoneessa. Liuota kädenlämpöiseen maitoon hiiva, suola ja sokeri, lisää neste jauho-rasvaseoksen joukkoon. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Jaa taikina jauhotetulla pöydällä 4 osaan ja kauli jokainen pala pyöreäksi levyksi. Leikkaa levy taikinapyörällä tai veitsellä 8 sektoriin. Laita jokaisen palasen leveään päähän murusteltua homejuustoa ja kääri kolmio rullaksi aloittaen leveästä päästä. Nosta leivinpaperin päälle uunipellille ja muotoile sarveksi. Anna kohota. Voitele sarvet kananmunalla ja ripottele päälle esim. unikonsiemeniä. Paista uunissa +225 asteessa n. 10-13 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.