lauantai, 5. toukokuu 2007
Nakki-kasvis -vuoka
Nakki-kasvis -vuoka
10-15 nakkia
1 pussi Apetitin kasvissuikaleita (sulata mikroaaltouunissa)
1 tl suolaa
1 tl oreganoa
Liemi:
2½ dl ruokakermaa (7 %)
1 pieni purkki tomaattipyrettä
½ tl valkopippuria
1 valkosipulinkynsi murskattuna
Voitele uunivuoka ja kaada paloitellut nakit sinne, niiden päälle sulatetut kasvissuikaleet, ripottele kasvisten päälle suolaa ja oreganoa. Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Paista uunissa +200 asteessa noin 30 minuuttia.
Lisäksi:
pienehköjä Rosamunda-perunoita
ruokaöljyä
suolaa
Pese harjaten perunat, kuivaa ja halkaise. Sipaise ruokaöljyä leikkauspinnalle ja aseta leivinpaperin päälle uunivuokaan. Ripota hieman suolaa päälle ja paista samaan aikaan nakkivuoan kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.