Taas sitä paseerattua tomaattia =) Lisäksi riisiä ja viinisuolaheinää. Soijan määrää en mitannut, lorautin pullosta ehkä 1-2 rkl (maun mukaan). Keittoaika on tunti, mutta valmisteluihin ei kulu paljoa aikaa, varsinkin jos käyttää pakastevihanneksia, vaikka tietysti tuoreista lähtisi parempi maku.

614556.jpg

Naudanlihaa tomaattikastikkeessa

400 g naudan sisäpaistisuikaleita
500 g paseerattua tomaattia
½ pussia pakastesipulikuutioita (100 g) tai iso sipuli
1 pussi keittojuureksia (200 g)
soijaa
mustapippuria
tilkka ruokaöljyä

Ruskista lihasuikaleet ja lisää muut ainekset, anna hautua kannen alla noin tunnin ajan hiljaisella lämmöllä (ks. paketista kypsymisaika). Lisää tarvittaessa tilkka vettä tai esim. paseerattua tomaattia, jos alkaa kuivumaan liikaa ja miten paljon kastiketta haluat. Tällä määrällä + tilkalla vettä tulee aika "vähänesteinen" pata. Tarkista maku, tarjoa riisin kanssa.