lauantai, 26. toukokuu 2007
Naudanlihaa tomaattikastikkeessa
Naudanlihaa tomaattikastikkeessa
400 g naudan sisäpaistisuikaleita
500 g paseerattua tomaattia
½ pussia pakastesipulikuutioita (100 g) tai iso sipuli
1 pussi keittojuureksia (200 g)
soijaa
mustapippuria
tilkka ruokaöljyä
Ruskista lihasuikaleet ja lisää muut ainekset, anna hautua kannen alla noin tunnin ajan hiljaisella lämmöllä (ks. paketista kypsymisaika). Lisää tarvittaessa tilkka vettä tai esim. paseerattua tomaattia, jos alkaa kuivumaan liikaa ja miten paljon kastiketta haluat. Tällä määrällä + tilkalla vettä tulee aika "vähänesteinen" pata. Tarkista maku, tarjoa riisin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.