sunnuntai, 27. toukokuu 2007
Monessa blogissa (keittiössä) on tehty pizzoja käyttämällä tortillalettuja pohjana. Näistä innostuneena tein itsekin, rullasin sitten vielä pizzaset käärölle. Käytin "kevytsalamia", jonka rasvaprosentti on 21... mutta parempi sekin kuin ihan "normaalirasvainen", kevyempää saa esim. kinkkusuikaleilla =) Paista vain sen aikaa, että juusto sulaa, etteivät reunat kovetu liikaa eikä rullaaminen käy hankalaksi. Lisäksi salaattia, tomaattia ja fetajuustoa.
Salamirullattortillalettuja
valmista pastakastiketta
salamisiivuja
punasipulia viipaleina
paprikasuikaleita (säilyke)
juustoraastetta
Salamimakkaransiivut saa kätevästi pilkottua keittiösaksilla. Levitä täytteet tortillalettujen päälle pizzan tapaan ja paista +225 asteessa 5 minuuttia, kääri rullalle uunista ottamisen jälkeen heti, kun sormenpäät kestävät. ;)
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.