perjantai, 11. toukokuu 2007
Sitruunainen couscous-kasvis -salaatti
Sitruunainen couscous-kasvis -salaatti
200 g täysjyväcouscous-ryynejä
½ kanaliemikuutiota
2 dl kuumaa vettä
iso sitruuna (käytetään sekä mehu että kuori)
tilkka oliiviöljyä
½ kesäkurpitsaa
n. 10 kpl oliiveja
1 pieni sipuli
persiljaa
1 paprika
Liuota liemikuutio kuumaan veteen ja kaada ryynien päälle ja anna turvota. Sillä aikaa pese sitruuna kuumalla vedellä ja astianpesuaineella, huuhtele hyvin, kuivaa ja raasta kuori sekä purista mehu. Lisää sitruunankuori ja -mehu sekä noin ruokalusikallinen oliiviöljyä ryynien joukkoon. Kuutioi/viipaloi muut vihannekset ja sekoita nekin joukkoon. Lisää vielä hienonnettua persiljaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.