torstai, 31. toukokuu 2007
Tonnikala-linssi -risotto
Tonnikala-linssi -risotto
2 dl punaisia linssejä
1 prk chilillä maustettua tomaattimurskaa
4 dl vettä
1 dl (villi)riisiä raakana
n. 250 g kesäkurpitsaa
1 prk tonnikalaa vedessä (185/140 g)
200 g pakasteherneitä
suolaa
pippuria
Huuhtele linssit kylmän, juoksevan veden alla. Lisää kattilaan linssit, tomaattimurska, vesi ja riisi. Anna hautua kannen alla, kunnes riisi on juuri ja juuri kypsää. Tarkkaile hieman nesteen määrää ja lisää tarvittaessa tilkka vettä keittämisen aikana. Lisää valutettu tonnikala ja pakasteherneet. Kun herneet ovat kuumentuneet, lisää vielä kuutioitu kesäkurpitsa, mausta pippurilla ja ripauksella suolaa, kuumenna.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.