Kahvin kanssa teki mieli jotain makeaa ja nopeasti piti jotakin kehittää. Tein samalla ohjeella kuin appelsiiniskonssit, laitoin appelsiinimarmeladin tilalle muusatun banaanin ja mausteeksi kaardemummaa. Maistuvat parhaimmilta lämpiminä.

663324.jpg

Banaaniskonssit   12 kpl

4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
½ tl suolaa
½ dl sokeria
75 g margariinia
1 dl rusinoita
1 banaani muusattuna
1 tl kaardemummaa
1½ dl maitoa

Sekoita kuivat aineet keskenään. Nypi pehmeä margariini jauhoseokseen. Lisää rusinat, banaani ja maito, sekoita nopeasti tasaiseksi, älä vaivaa. Nostele lusikalla nokareita leivinpaperin päälle pellille, noin reilun ruokalusikallisen verran, niin tulee 12 kpl. Tasoita lusikalla, että kasat ovat parin sentin korkuisia. Paista +250 asteessa noin 10 minuuttia. Tarjoa lämpimänä.