perjantai, 1. kesäkuu 2007
Itsetehdyt ranskalaiset ja nauravat nakit
Itsetehdyt ranskalaiset
1 kg perunoita
2 rkl ruokaöljyä
2 tl suolaa
Kuori ja suikaloi perunat "Mäkkärin" ranskalaisten paksuisiksi suikaleiksi. Kaada perunasuikaleet, öljy ja suola isoon kulhoon, sekoita hyvin, vaikka käsin, että suola ja öljy sekoittuvat tasaisesti. Levitä suikaleet uunipellille leivinpaperin päälle ohueksi kerrokseksi ja paista uunissa +225 asteessa noin puoli tuntia.
Samalla pellillä kuumentuvat esim. nakit, leikkaa ristiviillot nakkien päihin ja laita perunoiden viereen silloin, kun perunoiden paistoaikaa on vielä 10 minuuttia jäljellä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.