Päitsyli haastoi minut jo monta päivää sitten, nyt vasta tässä ehdin pähkäillä, mitähän sitä kehtaisi paljastaa, hih hih... Tässähän näitä sitten:

  1. Pelkään korkeita paikkoja. Emännänjakkaralle nouseminen on jo huippusuoritus! Lapsena kyllä olen käynyt huvipuistoissa yms. laitteissa pyörimässä, mutta nyt olisi ihan turha toivo.
  2. Olen kova kahvikissa, olen juonut kahvia (maidon kera) noin 2-vuotiaasta lähtien! Olen juonut pikakahvia ainakin 15 vuotta, sitä ennen suodatinkahvia (Nestlén Nescafé on ”ainoa oikea” merkki minulle!). Kylässä yms. juon (juomme) kyllä suodatinkahvia ja on meillä kahvinkeitin meillä käyviä vieraita ajatellen =)
  3. Kahvista puheen ollen, muutama vuosi sitten syksyllä tuli yhtäkkiä sellainen tunne, että haluankin juoda teetä. Siis kyllähän teetäkin juon silloin tällöin, mutta tuolloin jäi kahvi kokonaan pois… Melkein vuoden ajan joinkin sitten teetä ja lähes kaikki teepussipaketit tuli kokeiltua =) Sitten seuraavana kesänä, kun teimme mökillä remonttia, ei ollut aikaa ”virutella” teepusseja mukissa, vaan nopeasti voileipää ja murukahvia huiviin, niin siinä jäi sitten teen juonti ja kahvia on taas siitä lähtien tullut kitattua =)
  4. En ole koskaan matkustanut lentokoneella.
  5. Viime kesään asti pelkäsin isoja, tummia/mustia koiria, mm. saksanpaimenkoiria… En ainakaan mielelläni mennyt sellaisten lähelle ja kylmät väreet kulkivat selkäpiissä, kun iso koira tuli lähelle. No sitten hankimme viime kesänä suloisen saksanpaimenkoiran pennun, jonka kasvua on ollut ilo katsella ja seurata eikä sen jälkeen olekaan pelottanut! Rockyn emäkin oli säkäkorkeudeltaan iso ja mies sanoikin jälkeen päin, että hän koko ajan tarkkaili minua, miten reagoin tähän emään ja jos olisin vähänkin perääntynyt tai näyttänyt siltä, että ei tästä tule mitään, niin sitten oltaisiin lähdetty tyhjin käsin kotiin. No ilmeisesti en sitten siinä vaiheessa pelännyt!
  6. Pidän kovasti sieniruuista, mutta en tunne sieniä enkä uskalla niitä sen takia poimia, joten on turvauduttava kaupan hevi-osastoon tässä asiassa.
  7. En ole koskaan asunut ”yksin” eli samassa talossa/asunnossa on aina asunut muitakin. Ensin tietysti vanhempien luona, sitten opiskeluaikana alivuokralaisena ja soluasunnossa opiskelija-asunnossa, sen jälkeen muutinkin yhteen asumaan silloisen poikaystäväni eli nykyisen aviomieheni kanssa =)
Minulla kun vastaaminen kesti näin kauan, niin taitaa tämä ketju kiertänyt jo niin monissa blogeissa, että en haasta ketään henkilökohtaisesti, vaan haastan kaikki blogini lukijat, jotka haluavat, kirjoittamaan omat faktatietonsa =)