lauantai, 21. heinäkuu 2007
Broileri-kukkakaalikeitto
Broileri-kukkakaalikeitto
n. 400 g tuoretta kukkakaalia
300 g maustamattomia broilerinsuikaleita
2 uutta sipulia silputtuna (valkoinen osa)
8 dl vettä
1 kanaliemikuutio
1 tl broilerimaustetta
1-2 tl vihreää currytahnaa
n. 200 g kesäkurpitsaa
tilkka ruokaöljyä ruskistamiseen
persiljaa
Irrota kukkakaali pieniksi nupuiksi, huuhtele ja laita liemikuutiolla maustettuun veteen kiehumaan. Ruskista broilerinsuikaleet ja pilkottu sipuli, mausta broilerimausteella ja currytahnalla, lisää kattilaan. Pilko kesäkurpitsa. Kun kukkakaali on juuri ja juuri kypsää, lisää kesäkurpitsa ja kuumenna. Ripottele joukkoon runsaasti hienonnettua persiljaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.