sunnuntai, 29. heinäkuu 2007
Jauheliha-spagettipata
Jauheliha-spagettipata
200 g jauhelihaa (nauta 10 %)
200 g tuoreita herkkusieniä
5 pienehköä porkkanaa
1 iso sipuli
1 prk yrttimaustettua tomaattimurskaa (370 g)
n. 1 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 valkosipulinkynsi (tai maun mukaan enemmän)
Chili Explosion -maustetta
kuivattua basilikaa
keitettyä tummaa pätkäspagettia n. 5-6 dl
Pilko sienet, porkkanat ja sipuli. Ruskista jauheliha ja sipuli, lisää tomaattimurska ja huuhdo purkki tilkalla vettä, kaada sekin pannulle. Lisää porkkanapalat, murskattu valkosipulinkynsi, kasvisliemikuutio ja mausteita, anna hautua kannen alla muutaman minuutin ajan, että porkkanat pehmenevät. Lisää pilkotut sienet ja keitetty pätkäspagetti, kuumenna ja tarkista maku (lisää tarvittaessa suolaa).
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.