maanantai, 2. heinäkuu 2007
Kesäkurpitsa-limetti -muffinssit
Kesäkurpitsa-limetti -muffinssit 12 kpl
3 dl vehnäjauhoja
1 tl inkivääriä
1½ tl leivinjauhetta
2 dl sokeria
½ dl juoksevaa margariinia tai ruokaöljyä
2 kananmunaa
1 limetin tai ½ sitruunan mehu
150 g karkeaksi raastettua kesäkurpitsaa (n. 2½ dl)
Sekoita jauhot, inkivääri, leivinjauhe ja sokeri kulhossa. Lisää rasva, kananmunat, mehu ja kesäkurpitsaraaste ja sekoita. Laita muffinssipellin koloihin paperivuoat ja jaa taikina niihin, ne tulevat aika täyteen. Paista +200 asteessa noin 20 minuuttia, kokeile kypsyyttä tikulla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.