Juustoisen nakkikastikkeen kanssa syömäämme muusia ja parsakaalia jäi pikkaisen jäljelle, niin pyöräytin niistä rieskoja. Helpoimmin parsakaalin muusaaminen tässä käy esim. sauvasekoittimella. Koska parsakaalia oli vain muutama nuppu, niin laitoin perunamuusinkin joukkoon, että homma sujui helpommin =)

706874.jpg

Parsakaali-peruna -rieskat   4 kpl

yht. noin 3 dl perunamuusia ja keitettyä parsakaalia soseutettuna
1 kananmuna
n. 3 dl ohrajauhoja
½ tl suolaa

Muusaa  keitetty, kylmä parsakaali ja perunamuusi nopeasti sauvasekoittimella hienoksi. Lisää 1 kananmuna, ripaus suolaa ja sen verran ohrajauhoja, että saat muotoiltavan taikinan. Nostele leivinpaperin päälle pellille 4 kekoa ja tasoita jauhotetuin käsin ohuiksi, pistele haarukalla. Paista +250 asteessa noin 15 minuuttia, että pintaan muodostuu ruskeita pilkkuja ja rieska tuntuu napakalta.