Tein vähän aikaa sitten Yhteishyvän ohjeella raparperihilloketta. Nyt laitoin puolet omenaa ja puolet raparperia. Kaikki oli jo valmiina paloiteltuna, kunnes huomasin, että perunajauhot olivat loppu... No onneksi sentään oli hillosokeria! Maistuu muuten vaikka raejuustonkin kanssa välipalana, ellei halua käyttää kovin rasvaista lisäkettä =)

727231.jpg

Raparperi-omenahilloke

yhteensä n. 600 g raparperia ja omenaa (noin 1 litra paloina)
1½ dl hillosokeria
1 tl kaardemummaa

Huuhdo raparperinvarret ja kuori, paloittele. Kuori omenat ja paloittele. Sekoita kaikki ainekset sekaisin kulhossa ja kaada seos laakeaan uunivuokaan ohuehkoksi kerrokseksi. Kypsennä uunissa +225 asteessa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä hieman ja tarjoa lisäksi vaikka raejuustoa.