Niinpä se aika on vierähtänyt, tasan vuosi sitten ensimmäiset ohjeet putkahtivat esille Katariinan keittiöstä! Kaikki sai alkunsa siitä, kun viime vuoden heinä-elokuun vaihteessa etsin netistä jotain piirakkaohjetta ja etsintä johdatti minut Marien blogiin. Siinä sitä silmät ja suu ammollaan tuli ahmittua iltaisin virtuaalisia herkkuja, kunnes ohjeet oli suurin piirtein kahlattu läpi! Blogeista olin kuullut ja seurannutkin joitakin, mutta en ollut tiennyt, että ruoka- ja leivontaohjeistakin sellaisia pidetään. Varmasti olisin niitä seuraillut jo paaaaljon kauemmin kuin nyt reilun vuoden verran! Toinen suuri innoittajani on tietysti Lintu75, jonka blogin löysin vähän myöhemmin. Ja näinhän varmasti monellakin muulla bloginpitäjällä on käynyt, että saamme ”syyttää” Marieta ja Lintua tästä harrastuksestamme =D

Paria kuukautta ennen tätä meille saapui saksanpaimenkoiranpentu, Rocky ja olin aikonut alkaa pitämään hänestä blogia, mutta edelliskesä kului kyllä ihan muutenkin ihmetellessä uutta perheenjäsentä, kameraa kyllä räpsin ahkeraan. Niinpä sitten sain ajatuksen yhdistää nämä kaksi, siksipä blogin nimeksi tuli Katariinan keittiössä eikä esim. Katariinan ruokaohjeita tms. Onhan tuo ”poika” aktiivinen apulainen keittiössä =)

818791.jpg

Ensimmäisen päivän yksi ohjeista oli muffinssiohje. Niinpä haluan tarjota teille tänäänkin muffinsseja, mikäs sen osuvammin kuin Marien ohjeella tehtyjä valkosuklaa-mustikkamuffinsseja =) Olkaapa hyvät!Rakkaat lukijat, keitä kaikkia siellä ruudun toisella puolella on? Olisi kiva kuulla teistä! Muutaman vakikävijän tiedän, mutta keitä te muut olette?