Eräskin päivä oli niin nihkeä ilma keittiössä jo valmiiksi, etten tosiaankaan viitsinyt uunia alkaa lämmittämään, mutta keiton kanssa teki mieli tuoretta leipää. Niinpä paistelin sitten teeleipää paistinpannulla. Käytin tätä ohjetta, mutta tein siitä puolet ja jaoin taikinan neljään osaan. Leivissä on siis aika runsaasti rasvaa, että maistuivat ihan sellaisenaan keiton kanssa. Kuvassa siis ei todellakaan ole pihvejä, leivinjauhe kohotti leivät kivan pulleiksi  =D

823529.jpg

Paistinpannulla paistettu teeleipä   4 kpl

1 dl grahamjauhoja
1 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl sokeria
1/4 tl suolaa
1 dl maitoa
25 g sulatettua margariinia
paistamiseen esim. Oivariinia

Sekoita kuivat aineet kulhossa. Lisää maito ja sulatettu, jäähdytetty rasva tai käytä pullomargariinia. Sekoita nopeasti esim. isolla lusikalla tasaiseksi, älä vaivaa. Jaa taikina neljään osaan, pyörittele jauhotetuin käsin palloiksi ja litistä, paista teflonpannulla Oivariinissa kypsiksi miedolla lämmöllä, muutama minuutti kummaltakin puolelta.