Ja taas kesäkurpitsaa... Mutta nyt kun on sesonkiaika, niin sitä kannattaa käyttääkin =) Söimme tumman Raketti Spagetin kanssa.

900104.jpg

Kookos-broilerikastike

300 g marinoituja broilerinsuikaleita
15 cm purjoa
1 prk mandariinilohkoja (312/175 g)
n. 250 g kesäkurpitsaa
2 dl kookosmaitoa (18 %)
tilkka ruokaöljyä

Suikaloi purjo, valuta mandariinilohkot, kuutioi kesäkurpitsa. Ruskista purjo ja broilerinsuikaleet tilkassa ruokaöljyä isolla paistinpannulla. Lisää mandariinilohkot ja kookosmaito, anna hautua kannen alla hiljalleen viitisen minuuttia (ellet halua, että mandariinit menevät muusiksi, lisää ne vasta viimeksi kesäkurpitsan kanssa). Lopuksi lisää kesäkurpitsakuutiot ja kuumenna. Lisäksi vaikkapa tummaa pätkäspagettia.