torstai, 13. syyskuu 2007
Kookos-broilerikastike
Kookos-broilerikastike
300 g marinoituja broilerinsuikaleita
15 cm purjoa
1 prk mandariinilohkoja (312/175 g)
n. 250 g kesäkurpitsaa
2 dl kookosmaitoa (18 %)
tilkka ruokaöljyä
Suikaloi purjo, valuta mandariinilohkot, kuutioi kesäkurpitsa. Ruskista purjo ja broilerinsuikaleet tilkassa ruokaöljyä isolla paistinpannulla. Lisää mandariinilohkot ja kookosmaito, anna hautua kannen alla hiljalleen viitisen minuuttia (ellet halua, että mandariinit menevät muusiksi, lisää ne vasta viimeksi kesäkurpitsan kanssa). Lopuksi lisää kesäkurpitsakuutiot ja kuumenna. Lisäksi vaikkapa tummaa pätkäspagettia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.