Lisäsin tähän naudanliha-paprikapadan ohjeeseen ison purkin herkkusieniä ja reilun palan kesäkurpitsaa, fondiakin vähän enemmän. Tällä kertaa söimme tumman riisin kanssa. Kuva ei jostain syystä taaskaan "suostu" tulemaan esille, toivottavasti myöhemmin...

897593.jpg

Naudanliha-kasvispata

400 g naudanlihalastuja (Saarioinen)
2 paprikaa
1 sipuli
1 iso prk herkkusieniä (390/230 g)
400 g kesäkurpitsaa
1 prk Valion Fraîche 5 %
tilkka ruokaöljyä
n. 3 rkl Touch of Taste -riista-kanttarelli-fondia
pippuria

Suikaloi paprikat ja sipuli, kuutioi kesäkurpitsa, valuta herkkusienet. Ruskista lihalastut ja sipuli pannulla tilkassa ruokaöljyä. Lisää muut ainekset paitsi kesäkurpitsa ja anna hautua kannen alla 10-15 minuuttia. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja kuumenna, tarkista maku. Lisäksi vaikkapa riisiä.