keskiviikko, 12. syyskuu 2007
Naudanliha-kasvispata
Naudanliha-kasvispata
400 g naudanlihalastuja (Saarioinen)
2 paprikaa
1 sipuli
1 iso prk herkkusieniä (390/230 g)
400 g kesäkurpitsaa
1 prk Valion Fraîche 5 %
tilkka ruokaöljyä
n. 3 rkl Touch of Taste -riista-kanttarelli-fondia
pippuria
Suikaloi paprikat ja sipuli, kuutioi kesäkurpitsa, valuta herkkusienet. Ruskista lihalastut ja sipuli pannulla tilkassa ruokaöljyä. Lisää muut ainekset paitsi kesäkurpitsa ja anna hautua kannen alla 10-15 minuuttia. Lisää kesäkurpitsakuutiot ja kuumenna, tarkista maku. Lisäksi vaikkapa riisiä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.