Aikaisemminkin olen melko samanlaista perjantai-illan napostelua tehnyt, mm. jauhelihasta täällä. Tällä kertaa oli pääraaka-aineena broilerinsuikaleet. "Rakensin" oman dippilautasen isosta ruokalautasesta ja dippikastike on syvällä kahvikupin alusella =) Jos vyötärönlinjat antavat myöten, niin lisäksi sopii esim. Felixin jugurttimajoneesi (15 %).  Tai mikä estää laittamasta broilerisekoitusta ja ripaus juustoraastetta maissilastujen päälle ja uuniin hetkeksi, että juusto sulaa =P Lisäkkeeksi sopii maissilastujen tilalle tietysti myös keitetty riisi.

1031800.jpg

Broileridippi

450 g broilerinsuikaleita marinadissa
tilkka ruokaöljyä
1 sipuli
2 paprikaa
n. 1 dl mustia oliiveja
1 pieni prk herkkusieniä (185/115 g)
valkosipulia maun mukaan
broilerimaustetta
Chili Explosion -maustetta

Silppua sipuli, kuutioi paprikat, viipaloi oliivit, valuta herkkusienet, kuori valkosipuli. Ruskista broilerinsuikaleet ja sipuli tilkassa ruokaöljyä, lisää paprikakuutiot, oliiviviipaleet, herkkusienet ja purista valkosipulinkynnet mukaan, anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes broileri on kypsää (noin 5-10 minuuttia). Mausta ja tarjoa maissilastujen kanssa.