maanantai, 12. marraskuu 2007
Minulla ei ole mitään muistikuvaa, mistä tämän ohjeen olen joskus napannut, kauan ennen blogin pidon aloittamista ainakin, ettei ole tullut laitettua ylös lähdettä. Ensin se oli käsin raapustettuna paperilapulle ja myöhemmin olen naputellut sen tietokoneella, eli tämä viittaa siihen, että jostain lehdestä tai kirjasta ;) No, joka tapauksessa herkullista ja lämmittävää keittoa syksyiseen viimaan ja kaiken lisäksi valmistuu todella nopeasti! Maustetulla tomaattimurskalla saa uutta vivahdetta makuun. Lisäksi vaikkapa juustonäkkäreitä: laita näkkileivän päälle juustonsiivuja ja lämmitä hetken mikroaaltouunissa, kunnes juusto sulaa =P
Papu-tomaattikeitto200 g kiinankaalisuikaleita
tilkka ruokaöljyä
2 dl vettä
1 prk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (n. 400 g)
1 prk tomaattimurskaa (n. 400 g)
1 valkosipulinkynsi murskattuna
suolaa
mustapippuria myllystä
Kuumenna öljy kattilassa ja paista suikaleita hetkisen. Lisää vesi, pavut kastikkeineen, tomaattimurska ja valkosipuli. Keitä hiljalleen noin 5 min. Mausta suolalla ja pippurilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.