Tein tällaisen ison satsin spagetti-jauhelihasekoitusta ja pakastan sen sopivissa erissä. Käyttöhetkellä sitten lisään vielä esim. pakastevihanneksia joukkoon.

1058968.jpg

Spagettipataa evääksi

½ pss tummaa pätkäspagettia (n. 175 g)
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
n. 400 g kesäkurpitsaa
2 sipulia
1 valkosipulinkynsi
1 prk 3 juuston ruokakermaa
suolaa
valkopippuria

Laita pastavesi kiehumaan. Raasta kesäkurpitsa karkealla terällä. Silppua sipulit. Ruskista jauheliha ja sipulisilppu isolla pannulla, lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kesäkurpitsaraaste, kääntele hetken aikaa. Lisää ruokakerma ja kiehauta. Valuta spagetti ja kaada jauhelihan joukkoon - tai toisin päin, kaada jauheliha kattilaan, ellei mahdu pannulle ;) Mausta suolalla ja valkopippurilla.