tiistai, 13. marraskuu 2007
Spagettipataa evääksi
Spagettipataa evääksi
½ pss tummaa pätkäspagettia (n. 175 g)
400 g jauhelihaa (nauta 10 %)
n. 400 g kesäkurpitsaa
2 sipulia
1 valkosipulinkynsi
1 prk 3 juuston ruokakermaa
suolaa
valkopippuria
Laita pastavesi kiehumaan. Raasta kesäkurpitsa karkealla terällä. Silppua sipulit. Ruskista jauheliha ja sipulisilppu isolla pannulla, lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kesäkurpitsaraaste, kääntele hetken aikaa. Lisää ruokakerma ja kiehauta. Valuta spagetti ja kaada jauhelihan joukkoon - tai toisin päin, kaada jauheliha kattilaan, ellei mahdu pannulle ;) Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.