perjantai, 9. marraskuu 2007
Tulinen broileririsotto
Tulinen broileririsotto
3 dl tummaa riisiä (raakana)
4 dl vettä
1 prk chilillä maustettua tomaattimurskaa (370 g)
1 kanaliemikuutio
2 valkosipulinkynttä
2 isoa porkkanaa
250 g pakastekukkakaalia
450 g marinoituja broilerinsuikaleita
tilkka ruokaöljyä
2 omenaa
(suolaa)
Laita kattilaan vesi, tomaattimurska ja kanaliemikuutio, kuumenna kiehuvaksi ja lisää riisit. Sillä välin kun riisi kypsyy, kuutioi porkkanat ja omenat, kuori valkosipulinkynnet. Sulata kukkakaali mikroaaltouunissa. Ruskista broilerinsuikaleet ja murskattu/hienonnettu valkosipuli tilkassa ruokaöljyä ja paistele kypsäksi. Kun riisit ovat juuri ja juuri kypsiä eli noin reilu 5 minuuttia keittoajasta jäljellä, lisää porkkana- ja omenakuutiot, keitä, kunnes ainekset ovat kypsiä. Lisää sulatetut kukkakaalit ja ruskistetut broilerinsuikaleet, kuumenna ja lisää tarvittaessa suolaa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.