Tyhjentelin jääkaappia ennen seuraavaa kauppareissua ja monenlaista sieltä löytyikin =D

1063209.jpg

Värikäs broileripannu

450 g marinoituja broilerinsuikaleita
tilkka ruokaöljyä
3 paprikaa
n. 300 g kesäkurpitsaa
1 sipuli
85 g nuudeleita + maustepussi
n. 1 dl oliiveja
200 g miniluumutomaatteja
(suolaa)

Riko nuudeleita pienemmäksi, laita kulhoon mausteen kanssa, kaada kuumaa vettä päälle ja anna pehmentyä kannen alla. Viipaloi paprikat, raasta kesäkurpitsa karkealla terällä, silppua sipuli, puolita tomaatit ja viipaloi oliivit. Ruskista broilerinsuikaleet ja sipulisilppu isolla pannulla, paistele broileri kypsäksi. Lisää paprikasuikaleet ja pehmitä niitä hetken aikaa. Lisää pehmenneet nuudelit, oliiviviipaleet ja kesäkurpitsaraaste, sekoittele ja lisää lopuksi tomaatinpuolikkaat. Lisää tarvittaessa suolaa.