Käytin tähän edellispäivältä jäänyttä broileria ja riisiä eli nopsa risotto tyyliin "mitä kaapista löytyy". Aloita ottamalla esille iso paistinpannu =D Herneet voi tietysti lisätä pannulle jäisinä ja paistella, kunnes ne kuumentuvat, mutta jos kuumentaa ne jo valmiiksi mikroaaltouunissa, risotto valmistuu vielä nopsemmin =)

1127274.jpg

Broileri-pekonirisotto

1 pkt pekonia (170 g)
1 sipuli
n. 4 dl kypsää broileria kuutioina
n. 4 dl keitettyä tummaa riisiä
200 g pakasteherneitä
n. 300 g kesäkurpitsaa kuutioina
broilerimaustetta
Santa Marian Chili Explosion -maustetta

Suikaloi pekoni ja silppua sipuli. Ruskista pekoni ja sipuli isolla pannulla, lisää broilerikuutiot, kääntele hetken ja lisää sitten riisi, paistele miedolla lämmöllä, kunnes ainekset ovat kuumentuneet. Kuumenna herneet mikroaaltouunissa ja lisää pannulle, lisää lopuksi vielä kesäkurpitsakuutiot. Mausta ja kuumenna.