maanantai, 10. joulukuu 2007
Hedelmäinen possupata
Hedelmäinen possupata
400 g maustamattomia possunsuikaleita
ruskistamiseen Oivariinia (60 %)
n. 400 g pieniä juureskuutioita (lanttua, porkkanaa, juuriselleriä, palsternakkaa)
n. 2 dl vettä
1 pss kuivattuja luumuja (200 g)
2-3 rkl soijaa
1 sipuli
1 iso päärynä (tai omena)
Ruskista possunsuikaleet Oivariinissa isolla pannulla, lisää pari desiä vettä ja juureskuutiot. Anna hautua kannen alla noin 20 minuuttia. Leikkaa luumut kahtia, kuutioi päärynä ja viipaloi sipuli ja lisää nämä pannulle, hauduta vielä n. 10 minuuttia, että liha on kypsää. Mausta soijalla. Tarjoa esim. perunamuusin kanssa.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.