sunnuntai, 30. joulukuu 2007
Juustoinen peruna-sipulivuoka
Juustoinen peruna-sipulivuoka
1 kg peruna-sipulisekoitusta (pakaste)
2½ dl ruokakermaa (7 %)
1½ dl kevytmaitoa (eli yhteensä 4 dl nestettä)
½ pkt Valion Pikkusisko-tuorejuustoa (tai enemmän)
juustoraastetta
n. 1 tl suolaa
pippuria
Kaada ruokakerma ja maito pieneen kattilaan, murustele Pikkusisko-juusto joukkoon. Kuumenna koko ajan sekoitellen, että juusto sulaa. Lisää pikkaisen suolaa ja pippuria myllystä. Voitele iso uunivuoka. Kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta vuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja kaada loput peruna-sipulit. Kaada neste tasaisesti päälle. Paista uunissa +200 asteessa noin tunnin verran. Ota vuoka uunista, anna hautua vielä folion alla kymmenisen minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.