maanantai, 3. joulukuu 2007
Riisipohjainen tonnikalapiiras (gluteeniton)
Riisipohjainen tonnikalapiiras
Pohja:
4 dl keitettyä riisiä
½ sipulia
2 rkl ruokaöljyä
1 kananmuna
suolaa
ripaus curryä ja valkopippuria
Täyte:
2 purkkia tonnikalaa vedessä (á 185 g)
½ sipulia
2 kananmunaa
3/4 dl maitoa
2 dl juustoraastetta
valkopippuria
muutama oliivi viipaleina
Kuori ja hienonna sipuli. Voitele piirasvuoka. Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele taikina kevyesti vuoan pohjalle ja reunoille. Valuta tonnikala ja hienonna se haarukalla. Levitä kala pohjan päälle. Sekoita täytteen muut ainekset keskenään ja kaada kalan päälle vuokaan. Levitä oliiviviipaleet pinnalle. Paista +200 asteessa 35-40 minuuttia eli kunnes täyte hyytyy ja pinta saa väriä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.