Pizzaa teki mieli, mutta en oikein olisi viitsinyt alkaa pohjaa tekemään (*punastuu*) eikä luultavasti Kotipizzakaan meille asti lähtisi kuskaamaan, joten kurkistus kaappeihin tuotti tällaisen tuloksen. Kaupasta on joskus mukaan tarttunut pullo melko voimakasta maustekastiketta, joka sopi tähän kuin nenä päähän.

1202367.jpg

Rieskapohjaiset pizzaset

Fazerin täysjyvä-rieskoja
Salsa de Chile Chipotle -kastiketta (La Costena)
kinkkusuikaleita
ananaspaloja
juustoraastetta (17 %)

Leikkaa rieskat neljään osaan, lado uunipellille leivinpaperin päälle. Sivele ohuelti salsakastikkeella, ripottele päälle juustoraastetta, kinkkusuikaleita ja ananaspaloja. Paista uunissa +225 asteessa, kunnes juusto sulaa ja reunat hieman ruskistuvat (muutama minuutti, tarkkaile, ettei pääse palamaan!).