Pohjana on pakastealtaasta valmista pohjataikinaa, Myllyn Paras kauramuro 400 g. Koko paketillisesta riitti hyvin tähän isoon piirasvuokaan n. 32 x 24 cm. Täytteeseen lisäsin rahkan joukkoon paketillisen kakkusekoitusta, jotka voi korvata vaikkapa parilla desillä rusinoita tai jättää kokonaan poiskin, ellei pidä "sattumista" täytteessä ;)

1319275.jpg

Kauramuropohjainen rahkapiiras

1 pkt Myllyn Paras -kauramurotaikinaa (400 g)
2 prk maitorahkaa (yht. 500 g)
1 dl maitoa
1 dl sokeria
2 kananmunaa
n. 3 rkl sitruunanmehua
1 pkt Golden Star -kakkusekoitusta (100 g)

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Painele taikina ison voidellun piirasvuoan pohjalle ja reunoille. Sekoita täytteen ainekset ja kaada pohjan päälle. Paista +200 asteessa n. 30-40 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt.