Olen aikaisemminkin tehnyt kinkku-makaronilaatikkoa, mutta nyt lisäsin joukkoon vielä meetwurstia, tarkemmin Snellmanin Pepperoni Lightia, rasvaa 13 %. Suolan kanssa kannattaa olla varovainen, sitähän löytyy kinkkusuikaleista ja etenkin meetwurstista! Mikäli käytät tuota Roasted Garlic & Pepper -maustetta, niin siinäkin on suolaa. En laittanut nimeen "pepperonia", ettei sekoitu siihen etikkasäilykkeeseen ;) Niin, makaronilaatikon teen siis edelleenkin siten, että makaronia ei keitetä erikseen, vaan laitetaan raakana vuokaan.

1314756.jpg

Kinkku-meetwursti-makaronilaatikko

5 dl tummaa sarvimakaronia raakana
1 pss kinkkusuikaleita (230 g)
1 pkt Pepperoni Light -siivuja (Snellman 130 g)
1 litra maitoa
3 kananmunaa
1 tl suolaa
Santa Marian Roasted Garlic & Pepper -maustetta

Kaada noin puolet makaronista voidellun uunivuoan pohjalle, ripottele päälle kinkkusuikaleet ja suikaloitu meetwursti (suikalointi käy helpoiten keittiösaksilla) ja näiden päälle loput makaronista. Sekoita maito, kananmunat ja mausteet kulhossa ja kaada vuokaan. Paista +200 asteessa noin tunnin ajan.