sunnuntai, 10. helmikuu 2008
Lohimedaljongit ja kukkakaali-perunamuusi
Kukkakaali-perunamuusi
1 pss Rainbow:n perunamuusijauhetta
5 dl vettä (osa kukkakaalien keitinvettä)
250 g pakastekukkakaalia
tilkka vettä keittämiseen
Keitä kukkakaalit vesitilkassa kypsäksi, säästä keitinvesi. Soseuta kukkakaalit. Valmista muusi pakkauksen ohjeen mukaan (käytä kukkakaalien keitinvesi osana nestettä). Yhdistä soseet. Mikäli muusissa tuntuu vielä kokkareita (kukkakaalista), pyöräytä vielä sauvasekoittimella. Lisää tarvittaessa suolaa.
Lohimedaljongit
Paista uunissa (leivinpaperin päällä uunipellillä) +225 asteessa noin 10 min. Ripottele kypsän kalan päälle hieman suolaa ja reilusti tilliä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.