keskiviikko, 20. helmikuu 2008
Pestoboston
Pestoboston 2 kpl
5-6 dl:n sämpylätaikina (esim. täältä löytyy ohje)
Täyte:
n. 100 g Oivariini 60 %
n. 1 dl vihreää pestoa
Valmista taikina ja kohota kaksinkertaiseksi. Laita irtopohjavuokien pohjalle leivinpaperi. Kumoa kohonnut taikina leivinpöydälle ja vaivaa ilmakuplat pois. Jaa taikina kahtia ja kauli palat ohuiksi suorakaiteen muotoisiksi levyiksi. Levitä täytettä päälle ja kääri rullalle. Leikkaa noin 5 cm:n viipaleita ja asettele ne väljästi vuokiin leikkauspinta ylöspäin. Peitä liinalla ja kohota. Paista +200 asteessa n. 30 min. Irrota vuoistaan ja anna jäähtyä ritilällä.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.