Muista ottaa kala sulamaan, muuten keitto valmistuu yhdessä hujauksessa. Lisäksi paahdettua Reissumies-leipää.

1472013.jpg

Nopea pakastekalakeitto

500 g kasvissuikaleita (Apetit 2 pussia)
400 g pakastekalaa (esim. sei)
8 dl vettä
1 kalaliemikuutio
(suolaa)
n. 3 rkl Polar 9 % -sulatejuustoa
kuivattua tilliä
Santa Marian Garlic & Pepper -maustetta

Kiehauta vesi, lisää liemikuutio ja kasvissuikaleet. Paloittele kohmeinen kala ja lisää kattilaan, kun vesi jälleen kiehuu. Kypsennä noin 5 minuuttia, että kala on kypsää. Lisää sulatejuusto ja reilusti kuivattua tilliä, rouhaise Garlic & Pepper -maustetta, kuumenna vielä, että sulatejuusto sulaa. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Lisäksi ruisleipää.