Ihanaa, taas saa tuoreita kotimaisia mansikoita =P Ensimmäinen rove menikin lähes sen siliän tien sellaisenaan suuhun, muutaman ehdin sentään "pelastaa" muuallekin. Valmista kastike vasta juuri ennen tarjoilua ja vain kerralla tarvittava määrä, ettei se happane. Muutaman mansikan survoo kätevästi haarukallakin.

1643398.jpg

Hedelmäsalaatti mansikka-jugurttikastikkeella

cantaloupe-melonia
omenaa
viinirypäleitä
1 prk hedelmäcocktailia mehuun säilöttynä

Kastike:
pari suurta mansikkaa/annos
maustamatonta, rasvatonta jugurttia
(sokeria/makeutusjauhetta)

Pilko hedelmät ja sekoita hedelmäcocktailin kanssa, laita jääkaappiin. Tee kastike vasta juuri ennen tarjoilua. Survo pari mansikkaa/annos ja lisää jugurttia suurin piirtein saman verran, sekoita ja lisää tarvittaessa sokeria/makeutusjauhetta. Tarjoa heti hedelmäsalaatin kanssa.