keskiviikko, 19. marraskuu 2008
Kaardemummaiset ruis-puolukkamuffinssit
Kaardemummaiset ruis-puolukkamuffinssit 12 kpl
2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl pullomargariinia
2 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisleseitä
1½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl kaardemummaa
2 dl puolukoita (ei tarvitse sulattaa)
Laita muffinssipellin koloihin paperivuoat. Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa. Lisää sokeri ja margariini. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kananmunaseokseen. Sekoita lopuksi varovasti jäiset puolukat joukkoon. Jaa taikina muffinssivuokiin. Paista +200 asteessa noin 15 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.