Tällä kertaa laitoin mausteeksi kaardemummaa näihin muffinsseihin. Myös piparkakkumauste sopii mausteeksi tai puolukat voi vaihtaa vaikkapa mustikoihin. Taikinan sekoittaa ja lusikoi vuokiin siinä ajassa, kun uuni lämpiää =)

2075561.jpg

Kaardemummaiset ruis-puolukkamuffinssit   12 kpl

2 kananmunaa
1 dl sokeria
1 dl pullomargariinia
2 dl vehnäjauhoja
1 dl ruisleseitä
1½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
1 tl kaardemummaa
2 dl puolukoita (ei tarvitse sulattaa)

Laita muffinssipellin koloihin paperivuoat. Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa. Lisää sokeri ja margariini. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää kananmunaseokseen. Sekoita lopuksi varovasti jäiset puolukat joukkoon. Jaa taikina muffinssivuokiin. Paista +200 asteessa noin 15 minuuttia.