No niin, eilen sitten juotiin "viralliset" synttärikahvit. Kaikki tarjottavat lihapasteijoita lukuun ottamatta olivat gluteenittomia. Tarjolla oli tällaista:Takana kaksikerroksisella vadilla ylhäällä suolakeksejä ja pipareita, alhaalla Crème Bonjour katkarapu -tuorejuustoa, Aura-sinihomejuustoa, Koskenlaskija paprika ja viherpippuri -juustoja kuutioina, lisäksi viinirypäleitä.

Juustovadista oikealla on lihapasteijoita (nämä olivat siis ainoat gluteenia sisältävät leivonnaiset), vieressä pisaratomaatteja.

Hyydytetty kuningatartorttu, koristeena marmeladisydämiä. Vuoka olisi saanut olla halkaisijaltaan pienempi (sopivan kokoinen oli lohitortussa...) tai enemmän täytettä, että olisi ollut korkeampi torttu. Mikäli koristelet marmeladimakeisilla, laita koristeet vasta juuri ennen tarjoilua, sillä ne alkavat "sulaa". Ja jos vielä on niin, että tarjoilulautanen on keskeltä hieman syvennöksellä, niin kuin minulla, niin makeiset alkavat luistelemaan keskustaa kohti... Olin kyllä laittanut koristeet juuri ennen kuvien ottamista, mutta siinä ilmeisesti tuhraantui sen verran aikaa, että sydämet halusivat alkaa vaihtaa paikkaa =D

Pakkopullan Anjan kääretorttua mukaillen tehty kääretorttu, päällystin sen Flora vispillä, hillona käytin karpalohyytelöä, koristeena marmeladisydämiä.

Edessä vasemmalla riisipiirakoita (nämä olivat kaupan pakastealtaasta).

Keskellä kinkku-paprika-juustopiiras, päällä keltaisia kirsikkatomaatteja ja vihreää paprikaa.

Hyydytetty lohitorttu, pohjassa gluteenitonta näkkileipää.

Edessä sydänvadilla Marianne-jääsuklaata.

Lohitortun ja kuningatartortun olin tehnyt etukäteen ja pakastanut, eli siis annoin hyytyä jääkaapissa normaalisti, laitoin vuokineen päivineen pakastuspussiin ja pakastimeen. Kannattaa ottaa noin vuorokautta ennen tarjoilua sulamaan jääkaappiin.