Nämä leipäset maistuvat ihan sellaisenaan esim. keittoruuan tai teen kanssa, tai pakkaa vaikka piknikille mukaan. Muokkailin hieman tätä paljon käyttämääni perusteeleipien ohjetta.

Pehmeät maissileipäset   4 kpl

2 dl pakastemaissia
2 dl maissijauhoa (esim. Virtasalmen Viljatuote)
2 dl hiivaleipäjauhoa (tai vehnäjauhoa)
2 tl leivinjauhetta
2 tl sokeria
½ tl suolaa
1½ dl maitoa
2 kananmunaa
50 g pullomargariinia (tai sulatettua ja jäähdytettyä margariinia)

Sulata pakastemaissit esim. mikroaaltouunissa. Sekoita kuivat aineet keskenään. Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja sula margariini, lisää jauhoseokseen ja sekoita tasaiseksi, älä vaivaa turhaan. Sekoita joukkoon maissit. Levitä lusikalla 4 kiekoksi uunipellille leivinpaperin päälle, halkaisija noin 15 cm, taikina on löysähköä. Paista uunissa +225 asteessa noin 15 min.