Tällä tavalla tulee syötyä reilusti kasviksia. Kerralla kannattaa tehdä reilumpi satsi, näitä saa santsata! Kuvan vuoka on vasta menossa grilliin. Lisäksi sopii esim. fetajuusto, ripottele kuutioita kuumien kasvisten päälle - maistuu toki mainiosti ilmankin, silloin itse kukin voi ripsauttaa hieman suolaa omalle annokselleen. Kasviksia vaihtelemalla saa joka kerta aina uudenlaisia herkkuannoksia, mitä kaapista löytyy ja mitä vuokaan mahtuu. Tällä kertaa käytin paprikaa, uuden sadon sipulia, tomaattia ja kesäkurpitsaa.

Grillikasvikset   2-3 annosta

1 paprika
½ kesäkurpitsaa (noin 200 g)
2 uuden sadon sipulia varsineen
2 suurta tomaattia
ruokaöljyä + 0,85 litran foliovuoka
(fetajuustokuutioita)

Suikaloi paprika ja sipuli. Kuutioi kesäkurpitsa. Lohko tomaatit neljään osaan. Voitele foliovuoka ruokaöljyllä (esim. pullasudilla) ja lado kasvikset kerroksittain vuokaan, jätä tomaattilohkot päällimmäiseksi. Kuumenna grillissä noin 15 minuuttia. Ripottele halutessasi fetajuustokuutioita kuumien kasvisten päälle.