Mikäli edelliseltä aterialta jää jäljelle keitettyjä uusia perunoita, niistä loihdit näppärästi uudelleen maukasta grillissä. Sateen sattuessa nyytit lämpiävät myös uunissa. Kuvassa nyytti on avoinna, että hieman näkee sisälle, nipistä paketti kulmista tiukasti kiinni, mutta jätä pieni höyryaukko.

Perunanyytit grillissä

keitettyjä uusia perunoita, noin 100 g/nyytti (= yksi iso peruna tai 2-3 pientä)
Crème Bonjour Cuisine -ruoanlaittofraîchea, käytin Valkosipuli & Yrtit -makua
(ruohosipulia tai uuden sadon tavallista sipulia)
ruokaöljyä + alumiinifoliota

Repäise reilut arkit alumiinifoliota ja sivele keskikohtaan hiukan ruokaöljyä (esim. pullasudilla). Leikkaa perunat suupalan kokoisiksi paloiksi ja laita palaset arkin keskelle, lisää päälle ruokalusikallisen verran Crème Bonjouria ja halutessasi silputtua sipulia. Nosta kulmat ylös ja nipistä tiukaksi paketiksi, jätä kuitenkin ylös pieni höyryaukko. Kuumenna grillissä 10-15 minuuttia, varo kuumaa höyryä, kun avaat.