Selailin tuossa äskettäin kameran muistikorttia ja huomasin, että marraskuun synttäreiltä on vielä yksi ohje laittamatta, Anjan mainiota ohjetta mukaillen tehty kääretorttu, jonka päällystin vielä Flora vispillä. Hillona käytin karpalohyytelöä.

EDIT 7.8.09: Löysin kuin löysinkin muistilappuni, miten tämän kääretortun tein ja hyytelön oli valmistanut Granholm's ja sisältöä oli 210 g. Ostin ihan ruokakaupasta, en tilannut.

Päällystetty vanilja-karpalokääretorttu  (gluteeniton)

4 kananmunaa
1½ dl sokeria
2 dl perunajauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 prk tuorejuuston tyyppistä kasvisrasvavalmistetta, vanilja (esim. Sunnuntai)
2 rkl maitoa
1 prk karpalohyytelöä (esim. Granholm's 210 g)

Päälle:
1 prk Flora vispiä
marmeladisydämiä ja koristekuulia
(tai kesäaikaan tuoreita marjoja)

Vatkaa kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi taikinaan, sekoita varovasti. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunipellille ja paista +225 asteessa 5-7 minuuttia. Kumoa pohja leivinpaperin päälle, jolle on ripoteltu vähän sokeria, poista paistopaperi. Anna jäähtyä.

Notkista tuorejuusto tilkalla maitoa, sekoita hyvin ja levitä jäähtyneen pohjan päälle. Notkista hyytelö lusikalla sekoittamalla ja levitä tuorejuustokerroksen päälle. Kääri torttu tiiviiksi rullaksi, kääri leivinpaperin sisään ja nosta jääkaappiin tasaantumaan.

Leikkaa kääretortun päät siistiksi ja nosta tarjoiluvadille. Vaahdota Flora vispi ja päällystä torttu, koristele.